USSE´S danseservice
 
 
Gennem rigtig, rigtig mange år, har Usse Mildahl, rejst land og rige rundt som discjockey, radiovært, konferencier m.m.
 
Han var en af pionererne i lokalradioernes spæde start, hvor han sammen med bl.a. Thomas Mygind var med til at skabe “Radio Skanderborg” som senere ændrede navn til “Radio Himmelblå” og “Radio 30” - gennem alle årene var Usse en trofast væbner, som med sit store engagement og sin positive livsholdning, viste vejen for mange nye radioværter, samtidig med at han evnede at nå langt ind i lytternes stuer, med hygge og god musik.
 
Gennem mange år afviklede vi festivalradio fra Danmarks smukkeste festival (“Radio Walther”), vi fandt hurtigt ud af at der kun var een teknisk afvikler, der formåede at klare strabadserne, nemlig Usse.
Han formåede stort set at styre hele “radioshowet” ene mand, gennem en hel uge, ca 16-18 timer i døgnet, som regel i stegende hede i en skurvogn.......
 
Som Disc-Jockey har Usse mere end 30 års erfaring, det er ikke mange DJ´s der formår at holde sig på toppen, gennem mere end 3 årtier, men Usse har et naturligt talent for hele tiden at forny sig, sammen med musik-ken og sammen med det publikum han omgiver sig med.
Usse evner samtidig at udvælge musikken, så den passer til det aktuelle publikum, som han står overfor, såvel det yngre som det voksne publikum.
 
 (af: H.P. Tygesen, tidligere formand for Radio Walther/Radio 30)
 
 
 
Usse Mildahl Nej, det er ikke Francis Rossi, det er bare Usse, som altid, i godt humør....